products_hero_bg.png

HERAKLITH HOUTWOLCEMENTPLATEN

IMPROVING WOOD WOOL SINCE 1908

Houtwolcementpanelen

Heraklith ® produceert, ontwikkelt en verkoopt duurzame en kwalitatief hoogwaardige houtwolpanelen voor het afwerken van plafonds en wanden. Dankzij de uitgekiende bevestigingsmethoden, houtwol vezelstructuren, formaten en kleuren zijn de panelen niet alleen functioneel maar vormen ze ook een esthetische afwerking die uitgebreid toepasbaar is. Zowel in een kantoorgebouw, onderwijs- en zorginstelling als in de detailhandel, industrie en woningbouw.

Heraklith biedt isolatieproducten die naast functioneel en esthetisch ook slijtvast en gebruiksvriendelijk voor de verwerker zijn. Heraklith panelen komen tegemoet aan de prestatie-eisen waar gebouwen aan moeten voldoen. 

 

Bouw slimmer met Heraklith®
Bespaar op arbeidskosten
Reduceer faalkosten

 

products_text_and_image_right.png

Een passend product op basis van uw keuzes

 

De uitgebreide kennis en expertise van onze specialisten staan garant voor een zorgvuldig adviestraject. U bent verzekerd van een passend esthetisch en functioneel product voor elke gebouwtoepassing. Heraklith® biedt uitgekiende oplossingen van houtwolpanelen en specifiek ontwikkelde bevestigingsmaterialen. Alle materialen zijn naadloos op elkaar afgestemd waardoor de montage aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Weten welke houtwolplaat u het best kunt gebruiken in uw toepassing?


Massieve Panelen

Ongespoten houtwolplaat met rechte kanten
Bekijk product
Het afbouwpaneel is speciaal ontwikkeld voor de combinatie in wanden en plafonds die worden afgewerkt met Heratekta of Herafoam.
Bekijk product
Houtwolplaat met facet randafwerking
Bekijk product

Combipanelen

Houtwolplaat met PIR
Bekijk product
Houtwolplaat met grijs EPS
Bekijk product
Houtwolplaat met rotswol
Bekijk product

Maak RC berekening

Met onze RC calculator berekent u heel eenvoudig online de RC waarde berekenen van uw constructies. De RC waarde is de warmteweerstand van een constructie en wordt in de volksmond ook wel eens afgekort tot r waarde. Let erop dat de RC waarde iets anders is dan de Rd of Rm waarde die voor de afzonderlijke materialen van toepassing is.

 

Bereken RC Waarde

Bevestigingsmaterialen

Heraklith combi- en massieve houtwolplaten zijn tot 50% sneller te monteren dan andere houtwol systemen. Dit komt door de speciaal voor Heraklith ontwikkelde massieve slagpluggen, beton- hout-, en metaalschroeven en montagehulpstukken met montagepatroon die bij iedere pallet houtwol gratis worden meegeleverd.

footer_cta.jpg

Bekijk ons laatste project!

Heraklith houtwolcementplaten worden over de hele wereld toegepast als esthetische afwerking van wanden en plafonds. Heraklith houtwolplaten worden gekozen om de uitstekende geluidsabsorptie, brandwerende eigenschappen en thermische isolatie.

Heraklith houtwolplaten kunnen volledig afgestemd worden op het design van een gebouw.

Laat u inspireren door onze projecten!