products_hero_bg.png

Heraklith Houtwol PLATEN

Heraklith houtwol platen


Heraklith® ontwikkelt, produceert en verkoopt duurzame en kwalitatief hoogwaardige houtwolcementplaten voor de afwerking van plafonds en wanden.

Heraklith houtwolplaten voldoen aan de strenge prestatie-eisen waar gebouwen aan moeten voldoen. Dankzij de uitstekende thermische, brandwerende en akoestische eigenschappen vindt u met de houtwolplaten van Heraklith altijd een oplossing die bijdraagt aan een veilige en comfortabele omgeving.

Heraklith houtwolcementplaten worden geproduceerd uit milieuvriendelijke materialen, 100% PEFC gecertificeerd hout en een natuurlijk mineraal bindmiddel. De uiterst duurzame Heraklith houtwolplaten zijn dan ook bij uitstek geschikt voor projecten met een duurzaamheidscertificaat (BREEAM, LEED). 

 

In elke heraklith plaat zit ruim een eeuw aan kennis en ervaring

 

Door de verschillende houtwol structuren, formaten en kleuren zijn Heraklith houtwolplaten een functionele en esthetische afwerking en daarom ook al meer dan een eeuw de logische keuze voor architect, gebouweigenaar en verwerker.

products_text_and_image_right.png

Van gedegen advies naar passend houtwol product

De uitgebreide kennis en expertise van onze specialisten staan garant voor een zorgvuldig adviestraject. U bent verzekerd van een passend esthetisch en functioneel product voor elke gebouwtoepassing. Heraklith® biedt uitgekiende oplossingen met houtwolplaten en specifiek ontwikkelde bevestigingsmaterialen. Alle materialen zijn naadloos op elkaar afgestemd waardoor de montage aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Massieve Panelen

Ongespoten houtwolplaat met rechte kanten
Bekijk product
Het afbouwpaneel is speciaal ontwikkeld voor de combinatie in wanden en plafonds die worden afgewerkt met Heratekta of Herafoam.
Bekijk product
Houtwolplaat met facet randafwerking
Bekijk product

Combipanelen

Houtwolplaat met PIR
Bekijk product
Houtwolplaat met grijs EPS
Bekijk product
Houtwolplaat met rotswol
Bekijk product

Bevestigingsmaterialen

Heraklith combi- en massieve houtwolplaten zijn tot 50% sneller te monteren dan andere houtwol systemen. Dit komt door de speciaal voor Heraklith ontwikkelde massieve slagpluggen, beton- hout-, en metaalschroeven en montagehulpstukken met montagepatroon die bij iedere pallet houtwol gratis worden meegeleverd.

Neem contact met ons op

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Door de structureel hoge marktvraag zijn onze levertijden helaas opgelopen. Onze afdeling Customer Service bevestigt u de definitieve leverdatum.