Rood_900x600_resized.jpg

1 enkele bestelling, 1000en panelen direct verzendklaar

Sokkel_Rood.png

De slimme voorraad van onze Heraklith hub helpt u om tijdverlies te minimaliseren

 

 

Maak kennis met onze snelle houtwol leveringen uit voorraad

Vanuit het Brabantse Gilze, centraal gelegen tussen de snelwegen richting Rotterdam, Utrecht en Antwerpen, leveren we vanuit onze centrale voorraad alle houtwol hardlopers van Heraklith.

Alle houtwolcementplaten, in veel voorkomende uitvoeringen, leveren we snel op project. Zo kunt u direct starten met de afbouw.

 

 

Maak uw leverschema voor de afbouw van houtwolplaten met onze Customer Service

We begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt kunnen beginnen met de afbouw. We begrijpen ook dat u op de bouwplaats meestal geen plek heeft om 3000mHeratekta 150 mm op te slaan. Dat zijn wel 744 pallets! 
 

Onze afdeling Customer Service kan er daarom voor zorgen dat u de benodigde hoeveelheid houtwolplaten ontvangt om uw project op te kunnen starten. In overleg met u maakt onze afdeling Customer Service op basis van de ordergrootte vervolgens een leveringsschema van uw bestelling. Dat werkt wel zo prettig.

 

 

Paars 900x600.png

1 plafond, 100 handige tips

Sokkel_Paars_resized.png

Heraklith Experience Center 

Wilt u meer weten over de afbouw van houtwolplaten? Hoe u bijvoorbeeld het beste om kunt gaan met elementen als balken en kolommen? Welke bevestigingsmiddel u in verschillende situaties gebruikt?

We hebben bij Heraklith 110 jaar ervaring in houtwol. Die kennis delen we tijdens trainingen graag met afbouwers. Ons Heraklith Experience Center is volledig ingericht voor houtwol trainingen. 

Montage houtwol

Om afbouwers te helpen bij de correcte montage van houtwolcementplaten hebben we verwerkingsinstructies uitgewerkt. Hierin leest u handige tips van ontvangst tot en met montage. Bijvoorbeeld over de keuze van bevestigingsmaterialen voor houtwol in brandveilige toepassingen. De verwerkingsinstructies bevatten bovendien handige tekeningen met de rasters en patronen.  

 

Download onze verwerkinginstructies 

 

Neem contact met ons op

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.