Geel_900x600_resized.jpg

1 tand- en groefsysteem, 50% minder arbeidskosten

Sokkel_Geel_resized.png

Heraklith: sneller monteren met minder handen

 

 

Maak kennis met ons tand- en groefsysteem

Bij Heraklith proberen we continu te zoeken naar verbeteringen. Zo hebben onze Heratekta-houtwolcementplaten een innovatief tand-en groefsysteem. Dankzij dit systeem klikt u de houtwolplaten eenvoudiger in elkaar. Door het lichte gewicht is zelfs één-mans montage mogelijk. U hoeft de houtwolplaten namelijk maar met 2 punten te bevestigen.

 

Vlakker houtwol monteren

De tand- en groefverbinding van de Heratekta houtwolplaat zorgt er ook voor dat oneffenheden in de (betonnen) ondergrond beter worden opgevangen. Zo monteert u vlakker en krijgt u een strakker eindresultaat bij plafond of wand.


Houtwolplaten monteren

Het is niet moeilijk om houtwolcementplaten  te monteren in afbouw. Op basis van onze jarenlange expertise in houtwol hebben we uitgebreide verwerkingsinstructies uitgeschreven met alle details van ontvangst van de houtwol tot en met oplevering van uw project.  

Bent u op zoek naar een afbouwer voor uw houtwol project? Neem dan contact met ons op. We werken bij Heraklith samen met een aantal geselecteerde partijen die ruime ervaring hebben in de afbouw van houtwol.

 

last.png
Afbeelding zoom kleiner.jpg

Houtwol als thermische isolatie

Houtwol biedt van nature al een goede thermische isolatie. De combinatie van houtwol met grijze EPS zorgt ervoor dat u met een relatief dunner paneel kunt isoleren. Grijze EPS (lambda 0,031) heeft namelijk een hogere isolatiewaarde dan witte EPS. Grijs EPS presteert gemiddeld zo'n 25% beter!

De houtwol combiplaat Heratekta leent zich daarom goed voor renovatieprojecten. Met een relatief dunnere houtwolplaat kunt u een hogere thermische prestatie behalen.

Bouwbesluit 2012: minimale eisen

Bij het (gedeeltelijk) verbouwen van een bouwwerk geldt voor de thermische isolatie het zogenoemde rechtens verkregen niveau. Als dit niveau lager is dan 1,3 m2.K/W moet minimaal deze warmteweerstand worden aangehouden. Fors lager dus dan de eisen bij nieuwbouw. Om het energielabel van een bestaand gebouw te verhogen, is meer nodig. Bij renovatie- en transformatieprojecten is het dan ook verstandig om verder te kijken dan dit rechtens verkregen niveau. Structurele verduurzaming bereiken we alleen door te investeren in hoge thermische prestaties.

 

mission_img.png

Neem contact met ons op

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Door de structureel hoge marktvraag zijn onze levertijden helaas opgelopen. Onze afdeling Customer Service bevestigt u de definitieve leverdatum.